Konferenca 2023

Konferenca o zdravi dolgoživosti

V torek, 10. 10. 2023, bo potekala Konferenca o zdravi dolgoživosti. Začela se bo popoldan ob 14:15 in trajala do večera, do 20:30.

Konferenco soorganiziramo Društvo za vitalno podaljševanje življenja Slovenije in češka organizacija LongevityForum.eu. Longevity Forum prav tako kot naše slovensko društvo deluje v dobrobit zdravemu podaljševanju življenja. Konferenco bomo organizirali v okviru multikonference Informacijska družba 2023. Multikonferenca Informacijska družbe je letni dogodek, ki poteka že 26 let in pod eno streho združuje številne konference o tehnoloških in družbenih vprašanjih. Organizirana je na Institutu Jožef Stefan, vodilni slovenski ustanovi za raziskovanje naravoslovja in tehnologije.

Naša konferenca bo hibridni dogodek, ki bo dostopen v živo in prek spleta. V živo se bo konferenca odvijala v veliki predavalnici Instituta Jožef Stefan, na Jamovi cesti 39, v Ljubljani. Udeležba bo v obeh primerih brezplačna. Predavali bodo vodilni mednarodni, slovenski in češki strokovnjaki s področja zdravega podaljševanja življenja. Predavanja bodo tako iz bioloških in medicinskih tematik kot tudi iz družboslovja in humanistike.


Vstopnice so na voljo na strani Eventbrite. Prosimo registrirajte se na strani in izberite link za vrsto udeležbe.

Vstopnice v živo (z omejenim številom mest!): https://www.eventbrite.com/e/conference-on-healthy-longevity-2023-ljubljana-tickets-722129377407?aff=eprofsaved

Vstopnice online (neomejeno): https://www.eventbrite.com/e/conference-on-healthy-longevity-2023-tickets-711961705627


Organizacija konference s strani slovenske in češke organizacije je sofinancirana s strani projekta Erasmus+ Evropske Unije.

Če imate kakšna vprašanja, nas lahko kontaktirate.